Bed Breakfast Traveler.com
Uporabniško ime / e-poštni naslov

Geslo
Ste pozabili geslo?
Ni član?  Prijavite se tukaj
Bed & Zajtrk?  Prijavite se brezplačno
Partnerski programi Povezavo Bed Breakfast Traveler rezervacija motor
 

Delaj z nami

    Nočitev z zajtrkom & GostilneNočitev z zajtrkom & Gostilne Partnerski programiPartnerski programi Rezervacijski motorRezervacijski motor Upravljanje kanalovUpravljanje kanalov Povezava z namipovezavo Bed Breakfast Traveler Penzion verigePenzion verige Potovalne agencijePotovalne agencije
 
Domača stran

Delaj z nami

Pošlji nočitev z zajtrkom

Rezervacija motor

Kanal manager

Affiliate program

Povezava z nami

Nočitev z zajtrkom & GostilneNočitev z zajtrkom & Gostilne

Nočitev z zajtrkom & Gostilne - Delaj z nami

Funkcija vaše nepremičnine na BedBreakfastTraveler.com. To je popolnoma brezplačno! Dodaj nočitev z zajtrkom za našo svetovno mrežo trženja, in si oglejte spletno povečanje izpostavljenosti kot še nikoli prej.

Dodajte svoje nočitev z zajtrkom

Ne glede na to, kako meriti donosnost, Instant World Booking lahko poveča donosnost naložbe (ROI). Tukaj je, kako: Samo Instant World Booking zaračuna nizko 8% provizijo za spletne rezervacije. Najbrž že veste, da skoraj vse druge spletne storitve zaračuna med 10% -30%. Torej, tudi če uporabljate več rezervacijske storitve, vaš dobiček poveča kritja za vsako rezervacijo dobite od BedBreakfastTraveler.com.

Pravilno izvedena spletni marketing strategije lahko poveča za B & profitno maržo od B je kar za 20% ali več v enem letu. Bed Breakfast Traveler ponuja orodja, ki vam omogočajo dosego teh ciljev. Tukaj je, zakaj smo boljši v pomoč boste povečali dobiček:

1.Najnižja Cena - Stop preplačilu za spletne rezervacije. Instant World Booking provizije začeti na samo 8%. Ni članarine.
2.Največja izpostavljenost in Traffic - Brezplačno seznam vključuje hkratno oglaševanje na veliko naših visoko usmerjenih spletnih portalov (več kot 100 na skupno). To je poleg naše obsežne mreže podružnic.
3.15+ Prevedeni Strani za vaše Bed and Breakfast - Samo Instant World Booking vam 15 ali več različnih strani, samo za svojo lastnino. Lahko ste srečni, da bi dobili več kot eno stran od drugih storitev. Vsaka stran je iskalnik optimizirana in prevedena brezplačno z enim od najbolj priljubljenih svetovnih jezikih.
4.Nikoli ne bi plačilo za nas - ni članarine, in naša komisija je zbrane v obliki depozita od gosta. Nikoli ne bi plačilo za nas. Imate varnost jamstvom kreditno kartico (smo že potrjene kartice), in zbere neplačane neposredno iz vašega gosta ob prihodu.
5.Neomejeno Slike - Samo Instant World Booking vam omogoča, da imajo neomejeno število fotografij za brezplačno z vaš oglas.
6.Gost Reviews - Mi funkcijo ena izmed najbolj intuitivna spletnih sistemov pregledu za goste. Naše ocene sistem vključuje lastniški algoritem za tehtanje komponent za pregled, kar ima za posledico pravičnejšo osnovo za razvrstitev lastnosti, na podlagi zadovoljstva gostov. če uporabljate Instant World Booking za vašo rezervacijo motorja, lahko tudi funkcijo vaša mnenja goste na svojo spletno stran.
7.S svojo politiko odpovedi - uporabite svoje politike, ne naše. Če potrebujete pomoč pri zbiranju iz gost, poskusite naše izbirne plačilnih storitev.
8.2 Great načine za goste, da Reserve - Medtem ko instant rezervacije je najboljši način za uporabo, samo Instant World Booking ponuja popolnoma avtomatizirano alternativo za samo zahtevo rezervacije.
9.Samodejne posodobitve Koledar - Uporaba samodejne vire za posodabljanje koledarja iz samo enega vira ali vaši recepciji programske opreme. Imamo tudi dogovorili za popuste, če želite, da poskusite eno od naših partnerjev za upravljanje kanal.
10.Pay-per-klik oglaševanja - Organske iskanje uvrstit niso več dovolj. Plačate nič na seznam z Instant World Booking. Nato smo razviti in vzdrževati Google plačati na klik oglaševalske kampanje za svojo lastnino, ki bi stalo sto dolarjev za vzdrževanje, ki jih sami.
11.Rezervacije Engine za vašo spletno stran - odlična možnost za takoj večjo donosnost naložb, ki vključuje vodilne tehnologije in nizke rezervacije stroškov za vašo spletno stran. Izkoristite najnižjo stopnjo provizije industrije 1,9% pri uporabi naših izbirne spletne rezervacije za vašo spletno stran.
12.Zagotovilo najboljše Economics - Če trenutno uporabljate storitev drugega ponudnika za posteljo in zajtrk, se obrnite na Instant World Booking. Zagotavljamo vam, da vam lahko ponudimo enake ali boljše storitve za boljše ekonomike. Vse kar morate storiti je, da nas kontaktirate in vprašati.  Kontaktiraj nas
13.Free Online Marketing strategija posvetovanja - Želite povečati dobiček z najmanj 20%? Mi vam lahko pomaga razviti pravo strategijo. Skrbno izvajati strategija je lahko poceni, vendar visoko vpliv. Če ste nov uporabnik naših storitev, lahko urnik brezplačno telefonsko posvetovanje, ki vam pomaga razviti pravo strategijo spletnega trženja. Pokličite danes ali pošljite elektronsko sporočilo na razpored vaš prosti posvetovanja.  Kontaktiraj nas

Dodajte svoje nočitev z zajtrkom danes

Začnite z brezplačno oglaševanje za posteljo in zajtrk (nikoli ne boste plačali za nič), in povečevati rezervacije in dobiček z vodilnim nizko službe stroškov za spletno posteljo in trženje zajtrk. Za več informacij o tem, kako delamo s posteljo in zajtrkov, si oglejte B & Bs - Pridružite se nam.

Partnerski programiPartnerski programi

Partnerski programi - Delaj z nami

Če ste lastnik ali upravljavec vsak tip spletne strani, lahko postane podružnica Instant World Booking. Naši affiliate programi vam omogočajo, da zaslužite dodaten denar z vaše spletne strani, ki jih zaslužka prometa.

Ponujamo vam neverjetno izbiro affiliate programov, med katerimi lahko izbirate. še bolje, Instant World Booking ponuja samo affiliate programov, ki ne zahtevajo registracije. To je pravica, brez čakanja za e-pošto in gesla iz mednarodnih podpornih centrov. In, ko gre za preprostost, naši programi se lahko izvajajo v manj kot 10 minutah. Oglejte si naše affiliate program predstavitve in izberite metodo, ki je pravi za vas.  Vrste Partnerski programi

Partnerski programi za nočitev z zajtrkom

Priljubljena oblika affiliate program je po meri rumen motor za B & AMP; spletne strani B. Če uporabljate našo spletno storitev rezervacije, ki jih lahko izkoristite naše visoko personaliziranih rezervacije motorja. To vam omogoča, da zajame varno, potrdijo rezervacijo neposredno na svojo spletno stran. Lahko jo uporabite tudi, da sprejemajo kreditne kartice iz vaše goste. Instant World Booking ponuja najnižjo ceno na voljo nikjer za to storitev.  Rezervacijski motor za vaš hotel, hostel ali B & B spletno stran

Partnerski programi za B & B Imeniki

Če želite funkcijo imenik posteljo in zajtrkov na vaši spletni strani, ali že imajo eno, dodamo instant sposobnost rezervacije z Instant World Booking. Morda ste ustanovitev nove spletne strani, in želijo imeti sposobnost vožnje rezervacije z dodajanjem nočitev z zajtrkom imenik. Lahko uporabite naš popis nepremičnin objaviti motor rezervacijo na vaši spletni strani. Instant World Booking ponuja rešitev white-label za dodajanje indeks posteljo in zajtrk in prenočišče in zajtrk rezervacije desno na vaši spletni strani. Mi lahko uvede to sposobnost, da vas s presenetljivo preprosta rešitev, in pri tem nastali stroški za vas.

Če že imate hrana imenik, je bistvena sposobnost ponuditi spletne rezervacije neposredno iz vaše spletne strani je učinkovit način za povečanje vaše spletne storitve, in rast prihodkov. Tudi če že ponujajo neke metode rezervaciji na vaši spletni strani, dodajanje dodatnih kanalov rezervacijo lahko dramatično povečati vrednost vaše spletne strani. Instant World Booking mogoče uresničiti to vrednost za vas z dodajanjem kanal rezervacijo.

Več o naših affiliate programov, glej predstavitve, in se je začel v samo nekaj minutah.  Uvod v Partnerski programi

Affiliate programi za podjetja potovalne storitve

Če ste potovalni agent, prodati ture ali dejavnosti, so spletne strani potovanje, ali opravlja katero koli vrsto potovalnega svetovanja, lahko nastavite po meri affiliate program samo za vas. Vedno obstajajo dodatni monetizacije promet vaše spletne strani prejme. Prilagojeno affiliate program je lahko odličen način, da tako povečanje prometa in internet dobička. Obrnite se na nas še danes, če želite izvedeti, kaj lahko meri rezervacijo motorja ali affiliate program dosegli za vašo spletno stran.  Kontaktiraj nas

Partnerski programi za vsakogar

Skoraj vsakdo lahko s spletne strani zaslužiti denar z našega affiliate program. Ponujamo vam edinstveno novo obliko affiliate program, ki se imenuje naša Auto-Affiliate Program. To je to imenuje zato, ker je tako enostaven, da lahko praktično vsak, brez izkušenj pri načrtovanju jo izvajajo na njihovi spletni strani. Ni prijav ali oblike računa, da izpolnite. Vse, kar morate storiti, je kopirati nekaj preprostih kodo, ki jih zagotavljajo v vašo spletno stran, vnesite svoj e-poštni naslov, in ste končali. Koda daje privlačen in nevsiljiv povezavo na vašo spletno stran. Ko kdo klikne na povezavo do uporabe naše storitve rezervira potovanja, si zasluži provizijo.

Za hitro nastavitev povezave na vašo spletno stran za naše Auto-Affiliate program, glejte:

Povezava z nami
Več informacij o našem programu Auto-Affiliate

Rezervacije motorji za vašo spletno stranRezervacijski motor za vaš hotel, hostel ali B & B spletno stran - delo z Bed Breakfast Traveler

Izberite boljše rezervacije motor za svojo posteljo in zajtrk spletne strani

Instant World Booking ponuja motor rezervacijo z več personalizacijo za vašo spletno stran, prilagodljivost z depoziti strank, in lažjo nastavitev. Najbolj pomembno, da je cenejši od vseh preprosto motorjem lahko našli za nočitev z zajtrkom. Bomo tudi namestiti za vas brez stroškov. Preverite še druge rezervacijske sisteme za vašo spletno stran, nato pa jih primerjate z Instant World Booking.

Samo Instant World Booking ponuja garancijo Best Economics. Če razmišljate druge storitve s podobnimi značilnostmi, nam to sporočite. Zagotavljamo vam, da bomo zagotoviti enako (in običajno bolje) storitve po nižji ceni. Zakaj ne zvišati stopnjo dobička danes?

Preberite več o B & B rezervacijo motorji in ogled predstavitve

Že imajo motor postelji & amp rezervacijo; Spletna stran zajtrk?

Zastavite vprašanje zdaj o naših posebnih popustov, ko preklopite danes od ponudnika konkurenčnih.  Kontaktiraj nas

Zakaj je Instant World Booking boljšo izbiro za rezervacijo motorja?

Popolnoma integriran, več funkcij, nižje stroške, večjezični, multi-valuto, itd ... Poglej zgornjo povezavo za popoln seznam značilnosti in prednosti, ki jih Instant World Booking samo ponuja. Prav tako si oglejte predstavitve, ki kažejo, ste točno, kako bo motor rumen delo na vaši spletni strani.  Tako kot naša druga B & partnerji B, če iščete načine za povečanje vašega ROI (donos naložb), naš rezervacijski motor lahko vam takojšen zagon v profitno maržo.

Izberite Instant World Booking ne samo za povečanje dobička, ampak tudi za povečanje funkcionalnosti vaše spletne strani. Oglejte si naše predstavitve, nato pa nas pokličite še danes, da bi začeli. Preizkusite brez obveznosti in brez stroškov namestitev.  Za posteljo in zajtrk, ne obstaja boljša rešitev rezervacije.

Upravljanje kanalovUpravljanje kanalov - delo z Bed Breakfast Traveler

Torej, kaj je kanal za upravljanje? Lahko upravljate koledar samo enkrat, ampak hkrati zapolnijo več strani za rezervacijo. Zdaj, IWB in MyAllocator ponudba povezava z več kot 150 strani, plus GDS, za eno nizko ceno. Prednost je neverjetno prihranek časa in udobje. Lahko odpravili ure in ure dela vsak teden, upravljanje koledarjev na več spletnih mestih.

IWB je partner MyAllocator za let, ki ponuja eno izmed najboljših rešitev za upravljanje kanalov in upravljanje premoženja. Zaradi naše edinstvene partnerstva, obstajajo prednosti na voljo samo za znamke, ki postanejo člani MyAllocator iz IWB vmesnika. V bistvu, te prednosti so edinstveni za IWB uporabnikov.

Prednosti uporabe MyAllocator z IWB:
  • Brezplačen preizkus. Nato so se cene začnejo od le 25 $ na mesec.
  • Uporabite IWB koledar brezplačno. Mnogi uporabniki se strinjajo, da je naš koledar vmesnik najbolj intuitiven in napreden za upravljanje svojo razpoložljivost. Storitev je brezplačna, in podobne funkcije so na voljo le po ceni od drugih ponudnikov.
  • Instant World Booking je edina storitev, povezan z MyAllocator, ki ponuja tako mesto rezervacijo (distribucije) in sistem za upravljanje premoženja.
  • IWB omogoča dostop do celotnega MyAllocator vmesnika. To je vse na voljo na vmesniku IWB, in ni potrebe, da se prijavite na 2 sistemov hkrati.
  • Vse vaše rezervacije iz vseh kanalov se bo pojavilo na enem integriranem seznamu rezervacije. To je enako učinkovit rezervacija orodje ste že navajeni, da na IWB vmesnik.
Preberite več o postelji in upravljanju zajtrk kanal

Dobiš popolno integracijo med vaše spletne strani Booking podjetja in vseh kanalih. Uporabite IWB za rezervacije Motor na vaši spletni strani, in nikoli ne skrbi sinhronizacijo koledarja z zunanjih spletnih strani rezervacije. Naša Booking Engine je napredna rešitev, ki bo povečala rezervacije izkušnje vaših strank.  Kontaktiraj nas

Povezava z namiPoveži nas na Bed Breakfast Traveler

Imeti spletno stran? Povezava z nami

Če imate spletno stran, že veste, da je pridobivanje kakovostnih vhodnih povezav ključ do uspeha z iskalniki. Torej, morate povezave in moramo povezav. Če ste nočitev z zajtrkom, uporabite naše storitve, oglaševanje na naši spletni strani, prispevajo k naši spletni strani, ali potovati z nami, razmislite o dodajanju povezavo na vašo spletno stran BedBreakfastTraveler.com. Morda bi nam preprosto všeč. Dodaj povezavo in pokazati svojo podporo. Mi bo zelo hvaležen.

Ustvarjanje spletne povezave, še nikoli ni bilo lažje. Oglejte si naše meri povezavo oblike in transparenti. Dodajte povezavo na vašo spletno stran v nekaj minutah. Tudi prilagajanje globoke povezave do določenih strani na naši spletni strani:

Ustvarjanje povezave po meri za vašo spletno stran

Kako zaslužiti denar z Povezave

Pretvarjanje navadne povezave na vašo spletno stran v zaslužek povezav. Glejte stran zgoraj za več informacij o tem, kako spremeniti svoje običajne povezave v affiliate povezave, ki imajo potencial, da bi denar. Naš program Auto Affiliate vam omogoča, da dodate svoj e-poštni naslov za navadne povezave. Potem zaslužijo 25% provizije na vseh strank, ki jih pošiljate na nas. To je enostavno, in ni registracije. Preprosto ustvarjanje povezav, dodajte svoj elektronski naslov, in ste končali.

Bed & Breakfast Verige (skupine)Bed & Breakfast Verige (skupine)

Bed & Breakfast Verige (skupine) - Delaj z nami

Če deluje, ali predstavlja verigo (skupine) za posteljo in zajtrk, sposobnost za hitro upravljanje vseh svojih lastnosti je prednostna naloga. Verižni računi vam omogočajo, da upravljate vse svoje postelje & lastnosti zajtrk z enim računom. Instant World Booking ponuja neprekosljivo hitrost in učinkovitost, tudi če ste samo še nekaj B & Bs. Ogled in upravljanje vse posteljo in zajtrkov iz samo enega vmesnika.

Začnite z B & B Chain (Group) račun

Rezervacija Motorji za nočitev z zajtrkom Verige

Še en odličen način vaša skupina lahko deluje z Instant World Booking je, da uporabite naš rezervacijski Motor za nočitev in zajtrk spletne strani. Naš motor booking ponuja napredne funkcije in integracijo in nizko ceno, ki je zagotovljena premagati nobene konkurenčne storitve. Z Instant World Booking, lahko dobite B & spletne strani B, ustanovljen z našimi spletnimi rezervacije v 24 urah. Ni važno, če imate le nekaj posteljo in zajtrkov, ali več kot sto. Mi lahko ustanovi z boljšo spletno rešitev rezervacij za nižjo ceno v samo nekaj dneh.  Kontaktiraj nas

Potovalne agencijePotni storitvena podjetja na Bed Breakfast Traveler

Potovalne agencije in potovalne storitve podjetja - Sodelujte z nami

Prodaja našo posteljo in zajtrkov svojim strankam in zaslužite provizijo. Vi ne potrebujete spletno stran. Preprosto uporabite povezave nudimo rezervirati namestitev za vaše stranke. Ali pa pošljite povezavo do vaše stranke. Jih lahko rezervirate neposredno na naši spletni strani. Smo spremljali vse rezervacije in poslali vam 25% od provizij za rezervacije, ki jih ustvarite. Vse, kar potrebujemo, da bi spremljali vaše aktivnosti je vaš e-poštni naslov. To je enostavno.

Prodaja posteljo in zajtrkov z sledljiv povezave

BedBreakfastTraveler Povezave:    Bed Breakfast Traveler Domača stran  |   Podpora  |   Predlagajte B & B  |   Iskanje B & Bs  |   B & B pregledi  |   Napiši povzetek  |   Prijava gosta  |   Naročite se na Newsletter  |   Odjavite se   |  Pridružite se nam na Facebooku   |  Pridružite se nam v storitvi Google+   |  Sledite nam na Twitterju   |  Sledite nam na YouTubu   |  Sledite nam na Instagramu
Uporaba naših storitev:    Pogoji & Pravno  |   Varnost & Zasebnost  |   Kako deluje  |   Pošlji svoj Postelja In Zajtrk  |   Delaj z nami  |   Rezervacijski motor   |   Upravljanje kanalov   |   Partnerski programi   |   Povezava z nami   |   Programska oprema za upravljanje premoženja   |   XML Feeds
Instant World Booking Globalno:    International Poceni hoteli  |   International Poceni Hosteli  |