BedBreakfastTraveler.com - Rekisteröidy nyt saadaksesi lisää huonevarauksia B & B-hotellista. Lue, miten palvelut voivat auttaa sinua varastonhallinnan, varausmoottoreiden, sosiaalisen median markkinoinnin ja hakukoneen altistumisen avulla.

Rekisteröi kiinteistösi BedBreakfastTraveler.com. Se on täysin ilmainen! Palvelumme soveltuvat erinomaisesti B & B-, majatalot ja kaikentyyppisiin hotelleihin. Hanki lueteltu ja heti alkaa saada verkossa varauksia. Olipa omaasi suuri tai pieni, katsele online-altistustaasi kuin koskaan ennen.

Tee yhteistyötä kanssamme, kirjaudu sisään, kirjoita vuoteesi ja aamiainen, näytä omaisuuttasi, tee vuode ja aamiainen

Riippumatta siitä, miten voit mitata voittoja, Instant World Booking voi lisätä sijoitetun pääoman tuottoa (ROI) dramaattisesti. Näin: Instant World Booking veloittaa vain 8% provisiosta online-varauksista, alhaisimmillaan alalla. Luultavasti tiedät jo, että suurin osa verkkopalveluista veloittaa vähintään 12% -30%. Joten, vaikka käytät useita online-matkatoimistoja (OTA), voittomarginaali kasvaa jokaisesta vastaanottamastasi varauksesta BedBreakfastTraveler.com.

Aloittaa

Oikein toteutettu markkinointistrategia voi kasvattaa B & B: n voittomarginaalia peräti 20 prosentilla vuodessa. Online-työkaluja, joita tarvitset, sisältävät asianmukaisen varastonhallinnan, sosiaalisen median, kasvaneen "kumulatiivisen" hakukoneen altistumisen ja alentavan online-provisiokustannuksia. Katso parhaat syyt, miksi ilmaiset listat Instant World Booking-verkostossa alkavat saavuttaa nämä tavoitteet:

Lisätietoja


Palvelumme

Online-varaukset

Saada enemmän varauksia globaalista markkinointiverkostomme. Lisää voittomarginaaleja alhaisella 8%: n provisiolla. Vertaa useimpien muiden varausalueiden kanssa, jotka veloittavat vähintään 12% -30%.

Varaus moottorissa

Parempi varausmainos, joka on mukautettu sivustoosi. Responsive web design IWBmob-tekniikalla. Lue lisää parhaista taloudellisista takuistamme ja katso demoja.

Kanavanhallinta

Päivitä saatavuus ja hinnat yhdestä paikasta samalla kun synkronoidaan kaikki varauskanavat samanaikaisesti. Yhdistä kymmeniin tärkeimpiin varauskohteisiin.

B & B-hotellien videomarkkinointi

Video lisää asiakkaiden sitoutumista ja voi johtaa 50 prosentin liikevaihdon kasvuun. Se voi myös lisätä varauksia 80% B & B -hotellin verkkosivuilla. Tuotamme kohtuuhintaisia ​​videoita hotellissasi.

Kumppaniohjelmat Bed and breakfast markkinointi

Kumppanuusohjelma

Ansaitse rahaa verkkosivustollasi. Liity kumppaniohjelmaan ja ansaitse kaupallistamalla sivustosi liikennettä. Tutustu demoihimme ja aloita niin vähän kuin 10 minuuttia.

Bed & Breakfast-ketjut (ryhmät)

Hotelliketjuille ja ryhmille B & B-ryhmille IWB tarjoaa mukautettuja varausratkaisuja. Ketjutilin avulla voit hallita kaikkia ominaisuuksia vain yhdellä tilillä.

Linkki meille

Ansaitse rahaa yksinkertaisilla affiliate-linkillä. Saatavilla kaikille, joilla on verkkosivusto tai sosiaalisen median tili, käytä automatisoituja linkkejä saadaksesi palkkioita lähetyksistä.