Timbercreek Bed And Breakfast

Timbercreek Bed And Breakfast

Paxton, Illinois - 1559 E. State Route 9
$99 po noći
$99 po noći

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Noćenje i doručak

TimberCreek noćenje i doručak zemlji odstupnica stila nudi smještaj u osamljenoj Illinois livada okružena šumom i potok. To je idealna postavka za bijeg brzo tempom svakodnevnog života i opustiti, Napunite i reconnect sa svakim drugim

Svemir
  • Vrsta nekretnine: Noćenje i doručak
  • Godina izgradnje: 2003
Noćenje i doručak smještaj

Najniža dostupna cijena: $99


Noćenje i doručak sadržaji

Unutrašnjost je uređena je u svratištu engleski Cottage dcor. Ima tvrdo, cigla, crijep i podovi, bijeli turšije drvo stropove, skylights, kolumne, ekstra široke trim, kamina, privatne sjedi područjima, kvrgast joha drvo grede i cabinetry, upscale namještaj, umjetnička djela, ogroman krevet, a jacuzzi, i mnogo više . Izvana, gosti će pronaći dva kamena betonirana patios tucked u landscaping uz potok kovanog željeza sa stolovima i stolicama, drvo se ljulja stolica na trijemu, a zalazak sunca stražarenje uvali i obilje teren za šetnju. U suton, kada se završi njihov pjev ptice i jeleni odstupnica daleko, TimberCreek se transformira u planetarij prekrasna zemlja kao mjesec diže iznad livade i zvijezde pojavljuju u nebo.

Sadržaji u sobama

Svi imaju privatni smještaj kupaonica i jedan apartman na prvom katu svratištu invalide je pristupačan. Kuhinja je opskrbljena s kava, čaj, soda i dok Okupljanje Soba ima odbora igre i raznolika čitanja materijala. Potpuni doručak poslužujemo Doručak u sobi. Praonica rublja, okovi, i hairdryers nisu dostupne. Poboljšanju iskustva na TimberCreek noćenje i doručak, nema svita ima telefonski ili televiziji. Tu je mali privatni telefonski soba na drugom katu.


Politika
Detalji o cijeni

$99 - 199 po noći

Mjesto - Noćenje i doručak

1559 E. State Route 9
Paxton
Illinois    60957

Širina: 40.45595, Dužina: -88.1639

Kako doći tamo

Iz ravnica
30 minuta sjeverno od šampanjac. Follow I-57 to Exit # 261 na Paxton (Route 9). Izlaz na interstate i poduzeti Route 9 zapadu (lijevo) 2, 7 milja na TimberCreek ulazom na jugu (lijevo) strani autoceste.
 
Iz Chicaga
100 minuta jugu Chicagu. Take I-94 južno od downtown Chicago. Spojite se na I-57 jugu i putuju na # 261 Izlaz u Paxton (Route 9). Izađi i poduzeti Route 9 zapad (desno) 2, 7 milja na TimberCreek ulazom na jugu (lijevo) strani autoceste.
 
From Bloomington
45 minuta istočno od Bloomington. Follow Route 9 East of Bloomington kroz Gibson Grada prema Paxton. Nakon putovanja kroz križanje Route 115 (boravak na Route 9) i oko blagom zavoju je TimberCreek Ulaz je na jugu (desno) stranu autoceste.