$370 po noći
$370 po noći
Manatus Hotel, Tortuguero, Costa Rica

Manatus Hotel

Tortuguero, Costa Rica - North Caribbean

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Hotel

Tortuguero je na Kostarika's Karibi Sjeverna regija, jedna od najraznolikijih nacionalnih parkova, sa 11 ekoloških staništa, od visokih do rainforest zeljasta močvarna zajednica.
Natrag na laguni je obalno rainforest navojem po beskonačnu labirint od serpentina kanali i potoci se hrani rijekama teče iz središnjeg planinskog masiva

. Naša glavna briga je očuvanje prirode i očuvanje ugroženih vrsta, kao što su morska krava. . Iz tog razloga smo se pridruže snage s Manatee očuvanje Foundation, s ciljem stvaranja Informativnog programa za zajednicu kako bi razumjeli svoje ponašanje i zaštiti njihovih staništa

Manutus VIP Hotel vam nudi jedinstvenu kombinaciju u području: udobnost i luksuz od naših soba i objekata, ukusna restoran s međunarodnim i gurmanske specijalitete, relaksirajuće usluge našeg Spa, i uzbuđenje raznih avantura tours, sve nekoliko koraka od svjetski poznatih Tortuguero Nacionalnog parka.

  • Manatus Hotel, Tortuguero, Costa Rica, Costa Rica noćenje i doručak i hoteli
  • Manatus Hotel, Tortuguero, Costa Rica, Novi koncept u gostoljubivosti u Tortuguero
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Hotel
  • Hotel sobe / jedinice: 12
Hotel smještaj

Najniža dostupna cijena: $370

2 dana 1 noć Package Standard

Hotel sadržaji

Soba u hotelu Manatus počinje s izvanrednim osjećaj mira i udobnosti. Vaš gost soba je dizajniran da inspiriraju, svojom ljepotom povezuje vas s obzirom na okruženje u rezervat za životinje i vode kanala, dok se osigurava Vašu udobnost i convenience. Here u Manatus Hotel, prvi razred iskustvo je pravilo nego izuzetak. Nudimo sve mogućnosti za obiteljski getaways, romantični eskapada, odmor i život u divljini avanture.

Dob ograničenja Aerodrom kurva Bar / salon Plaža Iznajmljivanje brodova Doručak Djeca dopuštene Fitness oprema Gardens Hot kadica Internet pristup Praona / sobar usluga Prtljažnici jela planova višejezični osoblje Zabranjeno pušenje Nema ograničenja Kućni ljubimci nisu dopušteni bazen (otvoreni) Restoran na radnom mjestu Room service Sef Pušenje dopušteno SPA Sport / aktivnosti Tour / razgledavanje pomoć

Sadržaji u sobama

Sve sobe imaju:
Luksuzni Obrada
Klima uređaj
Kabelska televizija
Mini Bar
Dvije kraljice Veličina kreveta
Privatni Solarij

A / C klima kontrole sluškinju usluga dnevno Mini-bar Mountain View Sobe Privatni kupatilo sef kutiju u sobi Sunčano, bez kupka televizije (kabelska / satelitska)


Susjedstvo

Tortuguero je jedan od najatraktivnijih varirao unutar parka sustavu, ima 11 ekoloških staništa, od visokih do rainforest zeljasta močvarna zajednica. Fronting more je naizgled beskrajnim prostranstvom plaže.

Iza kako je uzak laguna, povezani s morem na jednom kraju i hranjeni od strane rijeke na drugu, koja paralele plaže za njegovu punu 35-km dužine. Natrag na laguni je obalno rainforest navojem po beskonačnu labirint od serpentina kanali i potoci hranjene rijeka teče od centralne planine rasponi i thel kiša koja pada u tom području. Na rubu šume nalazi se kompleks močvara.

Točke interesa
  • Tortuguero Nacionalni park

Politika
Detalji o cijeni

$370 - 540 po noći

Dodatni depozit se može zatražiti prije dolaska. Ako je tako, izravno ćete se javiti nakon što potvrdite rezervaciju.

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaMasterCard

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

Zbog male veličine našeg hotela i njezino udaljenog mjesta, na pretporez svojih rezervacije je potrebno. Rezervacija usluge će biti je zadržao tijekom 21 dana od dana primitka pismenog zahtjeva putem faksa ili elektronskom poštom. Depozit od 25% je potrebno, kako bi se potvrditi nakon tog perioda od 21 dana ili rezervacija će biti otkazana. Rezervacije se potvrđuju nakon što 25% od ukupnog iznosa je primljena od strane našeg ureda, preko ček, kreditne kartice ili putem uplate na naš bankovni račun. Bilanca plaćanja će biti primljeni najkasnije 30 dana prije dolaska od gostiju u hotelu, u slučaju FIT-a i 60 dana prije ulaza u goste u slučaju grupa.

Mjesto - Hotel

North Caribbean
Tortuguero
Limón (Provincia de Limón)
Costa Rica  85 - 1000 San Jose

Širina: 10.583, Dužina: 83.517